Filozofie restaurace
Protože jsme všichni tvořiví,

umělecky založení a máme rádi zdravý životní styl, promítají se tyto zájmy také domařížské restaurace. Pečlivě vybíráme každého dodavatele surovin zejména z oblasti farmářských trhů, bio kvality a místních prověřených malých farem a hospodářství, sami si pěstujeme bylinky ve spirálovém záhonu a v letošním roce máme v restauraci Maříž nově také chlebovou pec pro pečení vlastního čerstvého a voňavého chleba. O víkendech chystáme ukázky pečení i pro veřejnost.
V našem jídelníčku naleznete vybraná kvalitní jídla z čerstvých kvalitních surovin jako např. čerstvý kozí sýr na různé způsoby z nedaleké kozí farmy Peníkov, čerstvé chlazené těstoviny Čerstvá pasta, čerstvé pstruhy z nedalekých sádek, kvalitní maso z místních chovů, lahodné víno z Kremsu a od dodavatele Hrušky apod.
Protože máme všechny pokrmy takto čerstvé, může se stát, že na konci dne budou naše zásoby tenčí, doporučujeme tedy raději rezervaci.
Jsme rádi, že vám u nás chutná. ;)
Tým restaurace Maříž
Již brzy otevíráme!
Březen 2018 následovně:
RESTAURACE
OTEVŘENA vždy 11 - 18h:
Sobota 17.3. – neděle 18.3.
Sobota
24.3. – neděle 25.3.
Pátek
30.3. – pondělí 2.4.